Prijs
  1. -

paardensport benodigdheden paard ruiter

Producten voor de veiligheid van u en uw paard

 Zoekt u naar producten op het gebied van veiligheid voor het paardrijden of voor uw paard zelf? U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een reflecterende armband die u tijdens het paardrijden kunt dragen, net als het bekende veiligheidsvest. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor producten die zorgen voor de veiligheid van het paard, waar de reflecterende beenbanden een goed voorbeeld van vormen.

 

Veiligheid voor het paard en uzelf

 U zorgt met onze producten op het gebied van veiligheid zowel voor die van het paard als die van uzelf. Blader bijvoorbeeld door de verschillende bodyprotectors of de stijgbeugels. Wilt u gebruik maken van een veiligheidsbeugel met rubber, of zoekt u specifiek een ander product dat u niet direct kunt vinden? Neem vrijblijvend contact met ons op, de specialisten van onze klantenservice helpen u graag verder. Zij gaan voor u op zoek naar het gewenste product, of kunnen u bijvoorbeeld meer vertellen over het assortiment dat we u kunnen aanbieden.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl