Prijs
  1. -

paardensport benodigdheden paard ruiter

Reflectie en verlichting tijdens het paardrijden

Wilt u zorgen voor voldoende reflectie en verlichting tijdens het paardrijden, in het donker of ook overdag? U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Maxi Safe veiligheidslichten of Laarsverlichting Oranje. Blader door ons uitgebreide assortiment om inspiratie op te doen, of zorg ervoor dat u gericht op zoek gaat via onze zoekfunctie. Twijfelt u over producten op het gebied van reflectie en verlichting? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij vertellen u er graag meer over.

 

Reflectie en verlichting voor u en uw paard

U kunt zorgen voor voldoende reflectie en verlichting op uw kleding, maar zorg daarnaast ook voor de veiligheid van uw paard. Maak bijvoorbeeld gebruik van reflecterende beenbanden, zodat u samen met uw paard voldoende op zal vallen. Wij nodigen u daarnaast graag uit eens door de bodyprotectors (/paarden/veiligheid/bodyprotectors) en de stijgbeugels te bladeren, zodat u een goed beeld krijgt van wat er beschikbaar is.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl