Prijs
  1. -

paardensport benodigdheden paard ruiter

Zadeldekjes voor tijdens het paardrijden online bestellen

Wilt u een van de zadeldekjes voor tijdens het paardrijden bestellen, bijvoorbeeld het zadeldekje Adriano bruin-goud? U kunt online door de verschillende zadeldekjes bladeren en direct een keuze maken, of contact opnemen met de specialisten van onze klantenservice. Zij vertellen u graag meer over de producten, net als over bijvoorbeeld de zadelonderlegger anti-slip voor meer grip, waardoor u comfortabeler op het paard kunt zitten.

 

Zadeldekjes en handige toebehoren bestellen

Uiteraard heeft u de keuze uit een aantal zadeldekjes, maar we kunnen u daarnaast van dienst zijn met de verschillende handige toebehoren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zadeldekje of een Singelbontje Zwart? Laat u adviseren door onze klantenservice, of ga zelf op zoek naar de verschillende zadeldekjes en de accessoires die u daarbij kunt gebruiken. Bestelt u online voor minimaal €29? Dan brengen we u geen extra kosten voor de verzending in rekening, waardoor u optimaal kunt profiteren van onze scherpe prijzen voor de zadeldekjes en andere producten.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl