Paardendekens

Comfortabele dekens voor je paard

Voor het paard zijn er allerlei verschillende dekens, er zijn zweetdekens, outdoordekens, winterdekens, uitrijdekens, vliegendekens, staldekens en zomerdekens. Alle dekens voor uw paard zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.

Waarvoor welke deken?

Er zijn veel verschillende paardendekens met allemaal zo zijn voordelen, de meeste worden in de winter gebruikt tegen de kou maar er zijn ook paardendekens voor in de zomer en regen. speciaal tegen vliegen of voor in de stal, het is er allemaal.

Regendeken - Hou je paard droog met een goede regendeken

Een regendeken beschermt je paard tegen hevige en langdurige regenval, zelfs wanneer je tijdens een tocht of training te maken krijgt met neerslag. Een goede kwalitatieve regendeken is ook geschikt om te gebruiken als uitrijdeken voor gebruik bij de warming-up en cooling down. Hiermee bescherm je de gevoelige nieren en de rug van je paard tegen de kou. Vergelijk hier de verschillende regendekens voor je paard in onze webwinkel.

Vliegendeken - Heeft je paard last van vliegen op het lichaam

Met een vliegendeken bescherm je het paard tegen vervelende vliegen, stekende en bijtende insecten. De betere vliegendekens beschermen ook tegen paarden eczeem, zijn licht van gewicht, gemaakt van goed ademend materiaal en reflecteren tegen de zon om oververhitting onder de deken te voorkomen.

Kijk ook eens bij onze vliegenmaskers en vliegenfrontriemen. Bij deze combinatie is je paard optimaal beschermd en hou je het dier vrij van stress en vervelende allergieën.

Winterdeken - Een warme winterdeken voor buiten en in de stal

Zoekt u een winterdeken voor de kou, bijvoorbeeld ter bescherming tegen de kou in de stal of buiten? U kunt in de beide gevallen terecht in onze webshop, wij presenteren u graag ons uitgebreide aanbod winterdekens. Maak bijvoorbeeld gebruik van een reflecterende uitrijdeken, waar u in de winter uitstekend gebruik van kunt maken. Heeft u een vraag over een van de winterdekens voor het paard of de bezorging? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice, zij vertellen u graag meer over waar u op kunt rekenen en hoe het product voor bescherming tegen de kou zorgt.

Uiteraard kunt u de winterdekens zowel outdoor als in de stal gebruiken, afhankelijk van het type en materiaal dat u kiest. U kunt online een staldeken Rugbe Indoor bestellen, of gebruik maken van het Outdoordeken Rugbe Protect. U heeft zelf de keuze, net als uit bijvoorbeeld de regendekens en de zomerdekens die er beschikbaar zijn voor het paard.

Zomerdeken - Zomerdekens die goed ademen

Zoekt u naar een geschikte zomerdeken voor uw paard, zodat u hier in de lente of de zomer gebruik van kunt maken? Blader door ons assortiment en maak bijvoorbeeld gebruik van een zomerdeken met gratis vliegendeken, een handige 2-in-1 oplossing. Daarnaast kunt gebruik maken van het zweetdeken rugbe fleece , dat speciaal geschikt is voor tijdens de zomer- en lenteperiode. Bestel het zomerdeken voor uw paard eenvoudig online, wij zorgen ervoor dat u er snel de beschikking over heeft.

Uiteraard maakt u gebruik van zomerdekens die goed ademen, zoals de regendekens er aan de andere kant voor zorgen dat uw paard mooi droog blijft. Bekijk ook onze winterdekens en zorg op die manier tijdens ieder seizoen voor een goede verzorging van uw paard. Wilt u meer weten over een van de zomerdekens, of over het plaatsen van uw online bestelling? Neem contact op met onze klantenservice, zij vertellen u er graag meer over.

Zweetdeken - Transporteer het zweet naar buiten

Wilt u een van de zweetdekens voor paarden bestellen, om het paard mooi droog te houden en het zweet naar buiten af te voeren? Maak bijvoorbeeld gebruik van het zweetdeken camel of het zweetdeken rugbe classic fleece. U kiest voor zweetdekens van hoge kwaliteit, waarmee we er graag voor zorgen dat u uw paard optimaal kunt verzorgen.

Blader daarnaast ook door bijvoorbeeld de regendekens en de zomerdekens uit ons assortiment. Doe inspiratie op met de verschillende paardendekens, of ga heel gericht op zoek naar een zweetdeken dat u bijvoorbeeld al voor een ander paard gebruikt. Heeft u vragen over de toepassing hiervan? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice, zij vertellen u er graag meer over.


Filter