Papegaaien

Papegaaienkooi Isa Parelwit

Extra scherp geprijsd!

Alles voor jouw papegaai bij De Huisdiersuper

Dé online papegaaienspecialist!

De Huisdiersuper is de online dierenwinkel voor alle papegaaien- en vogelbenodigdheden. Je kunt bij ons terecht voor vele modellen papegaaienkooien, volieres, papegaaienspeelgoed en nog tal van andere producten voor uw vogel of papegaai zoals de papegaaienluier. Behalve dat wij deze ruime collectie online tonen zijn al deze producten ook te bezichtigen in onze winkel. Alle kooien staan hier opgebouwd zodat je ze allemaal kan bekijken.

Op een afbeelding kan een papegaaienkooi groot of klein lijken en is het soms moeilijk te zien of het de juiste is. Daarom staan er overal duidelijke specificaties bij en zijn de kooien ook gefilmd. Dit alles om je een beter beeld te geven en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ook het vele speelgoed is met zorg uitgezocht op de wensen van je papegaai of vogel. Lekker slopen, herrie maken of juist geconcentreerd bezig zijn met een puzzel is iets wat papegaaien graag doen. Je vindt deze producten dan ook ruimschoots terug op onze online dierenwinkel.

Zijn er onduidelijkheden, heeft u vragen over producten of wil je gewoon advies op maat is dat geen enkel probleem. Zowel onze klantenservice als de medewerkers is de winkel staan altijd paraat en helpen je graag verder.