Prijs
  1. -

papegaaien benodigdheden papegaai

Kooi toebehoren

(24 producten)
Filter
Filter

Kooi toebehoren voor uw papegaai bestellen

Zoekt u naar kooi toebehoren voor uw papegaai, zodat u zijn of haar leefomgeving zo aantrekkelijk mogelijk kunt inrichten? Maak bijvoorbeeld gebruik van een sepia schaal of een water- en voederautomaat. Zorg ervoor dat u de kooi uitrust met toebehoren om uw papegaai te laten eten en drinken, maar denk daarnaast ook aan bijvoorbeeld een speeltrap om uw huisdier op een speelse manier te trainen en voldoende te laten bewegen.

Drinkflessen en speeltrappen bestellen

Blader door de verschillende kooi toebehoren om inspiratie op te doen, of bekijk bijvoorbeeld specifiek het papegaaienspeelgoed waarmee we u van dienst kunnen zijn. U kunt binnen de toebehoren gebruik maken van een kunststof drinkfles of wellicht een nieuwe speeltrap met 5 treden, zodat uw papegaai hier uit zichzelf op en af kan lopen. Papegaaien houden van dergelijke beweging, waardoor het goed is om ze op een speelse wijze uit te dagen. Bestelt u de kooi toebehoren online in onze webshop? Dan zorgen we voor een vlotte bezorging bij u thuis, zodat u er direct gebruik van kunt maken voor uw huisdier.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl