Prijs
  1. -

papegaaien benodigdheden papegaai

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kooihoezen van goede kwaliteit voor uw papegaai

Op zoek naar een geschikte kooihoes voor de kooi van uw papegaai? Kooihoezen zijn haast onmisbaar voor een prettige leefomgeving van uw huisdier, u zorgt er daarmee voor dat uw vogel tot rust kan komen en zo min mogelijk stress zal ervaren. Elke kooi is weer anders dus kijk goed naar welke hoe geschikt is voor uw situtatie. Voor vragen of hulp bij het kiezen van de juiste kooihoes kunt vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Kooihoezen voor rust en minder stress

Met de kooihoezen voor papegaaien zorgt u ervoor dat u de papegaaienkooien volledig kunt afdekken tijdens bijvoorbeeld de nachtelijke uren. Dit zorgt ervoor dat uw papegaai tot rust kan komen, net als op andere momenten dat u er gebruik van maakt. Voorkom dat uw papegaai een teveel aan stress zal ervaren, zodat u voor een gezonde en prettige leefomgeving zorgt. U kunt de kooihoezen voor papegaaien eenvoudig online bestellen. Alles voorradig dus snel geleverd!

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl