Alles voor je papegaai bij de Huisdiersuper.nl - Dé online papegaaienspecialist

Wij hebben een groot assortiment papegaaienkooien. Alle papegaaienkooien zijn van het merk STRONG. Een STRONG papegaaienkooi staat voor kwaliteit waarbij nauwlettend rekening is gehouden met je papegaai. Zo gebruikt STRONG altijd een non toxic poedercoating welke super sterk en absoluut niet giftig is. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan de afwerking van de papegaaienkooi, zodat je papegaai er veilig in gehuisvest kan worden. Alle papegaaienkooien worden gratis bezorgd in heel Nederland. De papegaaienkooien zijn direct leverbaar waardoor ze al binnen 1 werkdag thuis geleverd kunnen worden. Voor bezorging in België komen er €4.95 verzendkosten bij ongeacht de grootte van de papegaaienkooi. Lees hier meer

Papegaaienkooi

(23 producten)
Filter
Filter

Strong Papegaaienkooi

Wij hebben een groot assortiment papegaaienkooien. Alle papegaaienkooien zijn van het merk STRONG. Een STRONG papegaaienkooi staat voor kwaliteit waarbij nauwlettend rekening is gehouden met je papegaai. Zo gebruikt STRONG altijd een non toxic poedercoating welke super sterk en absoluut niet giftig is. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan de afwerking van de papegaaienkooi, zodat je papegaai er veilig in gehuisvest kan worden.

Enkele voordelen van een STRONG papegaaienkooi:

  • Waarborgt de kwaliteit

  • Een zeer sterke niet-giftige poedercoating

  • Veilig en robuust hang- en sluitwerk

  • Stevige zwenkwielen

  • Stevige lasnaden

  • Duidelijke montage handleiding

Kies de juiste maat papegaaienkooi?

Je bent op zoek naar de juiste maat papegaaienkooi, maar waar moet je nu eigenlijk op letten? Om je daar mee te helpen hebben wij een handig rekensommetje die je als leidraad kunt nemen zodat je snel kunt zien welke afmeting geschikt is voor jouw papegaai.

Neem de spanwijdte + de breedte van de rug en vermenigvuldig dit met 1,5. De uitkomst hiervan is de minimale breedte voor de kooi die je papegaai nodig heeft.

Uiteraard geldt voor elke papegaai de regel: hij kan nooit teveel ruimte hebben, wel te weinig! 

Alle papegaaienkooien bezorgd in heel Nederland en België

Alle papegaaienkooien worden gratis bezorgd in heel Nederland. De papegaaienkooien zijn direct leverbaar waardoor ze al binnen 1 werkdag thuis geleverd kunnen worden. Voor bezorging in Belgie komen er €4.95 verzendkosten bij ongeacht de grootte van de papegaaienkooi. De levertijd voor Belgie bedraagt 1 tot 2 werkdagen. 


Moeite met het kiezen van het juiste model en maat papegaaienkooi

Heb je toch moeite met het kiezen van de juiste papegaaienkooi dan ben je altijd welkom in onze Megastore in Nieuwkuijk. Hier hebben wij alle papegaaienkooien opgebouwd staan. Je kunt de papegaaienkooien dan makkelijk vergelijken. Ook is het mogelijk om bij een eventuele aankoop de papegaaienkooi gelijk mee naar huis te nemen. Naast onze papegaaienkooien hebben wij ook alle speelstandaards opgebouwd staan en een wand vol papegaaienspeelgoed en papegaaienvoer.