Prijs
  1. -

papegaaien benodigdheden papegaai

Zitstokken voor papegaaien bestellen

Wilt u zitstokken voor uw papegaai bestellen, of bent u benieuwd naar het aanbod in onze webshop? Blader er op uw gemak doorheen en bestel bijvoorbeeld de houten Y-Zitstok. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een zitstok met katoenen touw, afhankelijk waar u de ruimte voor heeft en waar uw papegaai graag gebruik van maakt. U kunt de diverse zitstokken en andere kooi toebehoren eenvoudig online bestellen, wij zorgen voor een vlotte bezorging bij u tot aan de voordeur.

Uitgebreid assortiment zitstokken

Blader op uw gemak door ons uitgebreid assortiment aan zitstokken, net als door het overige papegaaienspeelgoed bij ons in de webshop. Komt u geschikt speelgoed tegen, of heeft u vragen over een van de speeltjes of de zitstokken? Neem contact op met de specialisten van onze klantenservice, zij vertellen u hier graag meer over. Maak gebruik van een van de slijtstokken of specifiek een van de zitstokken, u kunt in ieder geval rekenen op een scherpe prijs voor al onze producten uit de webshop.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl