Prijs
  1. -

papegaaien benodigdheden papegaai

Transportkooi voor uw papegaai bestellen

Zoekt u naar een transportkooi voor uw papegaai, zodat u uw huisdier op een comfortabele wijze kunt vervoeren? Gaat u naar de dierenarts, op vakantie of naar een logeeradres? Dan is het een uitstekend idee om hier gebruik van te maken. U zorgt er met de transportbox voor gevogelte voor dat u uw papegaai zonder problemen kunt vervoeren. U biedt aan de andere kant het maximale comfort aan uw vogel, zodat de reis prettig verloopt en uw papegaai zo min mogelijk stress zal ervaren.

Handige opvouwbare transportkooi voor vogels

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een handige opvouwbare transportkooi voor vogels, onder andere geschikte voor uw papegaai. Dit maakt het mogelijk om de box na gebruik weer compact op te bergen, zodat u daar geen ruimte voor vrij hoeft te houden. Uiteraard kunt u de box in een van de papegaaienkooien plaatsen om uw huisdier over te zetten, of kunt u het vogelvoer gebruiken om uw vogel te verleiden in de transportkooi te stappen. U kunt de kooi eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u hier zo snel mogelijk mee op pad kunt met uw papegaai.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl