Prijs
  1. -

papegaaien benodigdheden papegaai

Nestmaterialen voor uw papegaai bestellen

Wilt u nestmaterialen voor uw papegaai bestellen, of bent u benieuwd naar wat er beschikbaar is om exotische vogels de kans te bieden een nestje te bouwen? U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een cocosnoot broednest, of het vogelzand met anijsgeur dat uw papegaai helpt om het nestje zo goed mogelijk vorm te geven. Bied uw vogel de kans op een natuurlijke wijze gebruik te maken van de nestmaterialen, of kies voor een zelfbouw nestkast die u op kunt hangen.

 

Van katoenvezel tot complete nesten voor exotische vogels

Uiteraard kunt u de verschillende nestmaterialen eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u hier zo snel mogelijk de beschikking over heeft. Bestel bijvoorbeeld de katoenvezel, of ga binnen de vogel toebehoren ook op zoek naar het vogelspeelgoed waarmee u uw papegaai op een natuurlijke wijze uit kunt dagen. Doe inspiratie op met ons assortiment, of bestel heel gericht de producten die u nodig heeft.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl