Prijs
  1. -

papegaaien benodigdheden papegaai

Vogelspeelgoed

(31 producten)
Filter
Filter

Vogelspeelgoed voor uw papegaai bestellen

Bent u op zoek naar vogelspeelgoed voor uw papegaai, waar u uw huisdier op een natuurlijke en speelse wijze mee kunt uitdagen? U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een wooden climber of een speeltrap met 5 treden. Dit zijn stukken vogelspeelgoed waarmee u ervoor zorgt dat uw papegaai van alles te ontdekken heeft in de kooi, om voldoende te bewegen. U draagt bij aan een prettige leefomgeving, met het vogelspeelgoed dat u voordelig online kunt bestellen.

 

Schommels, spiegels en trappen bestellen

Uiteraard heeft u binnen het vogelspeelgoed de keuze uit een aantal verschillende producten. U kunt gebruik maken van schommels, spiegels en trappen, waar bijvoorbeeld de dubbelzijdige spiegel met bel een goed voorbeeld van is. Blader daarnaast ook eens door de nestmaterialen, zodat u uw vogel de kans kunt bieden om een eigen nest samen te stellen. U kunt op die manier de natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk nabootsen. Heeft u vragen over een van de producten of de bezorging? Neem contact met ons op, onze klantenservice vertelt u er graag meer over.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl