Tralieafstand
  1. 11mm.
  2. 12mm.
Prijs
  1. -

papegaaien benodigdheden papegaai

Vogelkooi van het merk STRONG

Wij hebben een groot assortiment vogelkooien. De meeste vogelkooien zijn van het merk STRONG. Een STRONG vogelkooi staat voor kwaliteit waarbij nauwlettend rekening is gehouden met je vogel. Zo gebruikt STRONG altijd een non toxic poedercoating welke super sterk en absoluut niet giftig is. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan de afwerking van de vogelkooi, zodat je vogel er veilig in gehuisvest kan worden.

Enkele voordelen van een STRONG vogelkooi:

  • Waarborgt de kwaliteit
  • Een zeer sterke niet-giftige poedercoating
  • Veilig en robuust hang- en sluitwerk
  • Stevige zwenkwielen
  • Stevige lasnaden
  • Duidelijke montage handleiding

Kies de juiste maat vogelkooi of voliere?

Je bent op zoek naar de juiste maat vogelkooi of voliere, maar waar moet je nu eigenlijk op letten? Het is erg belangrijk dat je vogel zich vrijuit kan bewegen. In de natuur heeft hij immers ook alle ruimte. Wij raden dan ook altijd aan te kijken naar het budget en de ruimte en daarop een zo groot mogelijke vogelkooi aan te schaffen. Zijn de middelen er niet om een grote vogelkooi aan te schaffen kijk dan goed naar de vogelsoort die je wilt houden. Wellicht kan er dan beter gekozen worden voor een kleinere vogelsoort.

Alle vogelkooien bezorgd in heel Nederland en België

Alle vogelkooien worden gratis bezorgd in heel Nederland. De vogelkooien zijn direct leverbaar waardoor ze al binnen 1 werkdag thuis geleverd kunnen worden. Voor bezorging in Belgie komen er €4.95 verzendkosten bij ongeacht de grootte van de vogelkooi. De levertijd voor Belgie bedraagt 1 tot 2 werkdagen. 


Moeite met het kiezen van het juiste model en maat vogelkooi of voliere

Heb je toch moeite met het kiezen van de juiste vogelkooi of voliere dan ben je altijd welkom in onze Megastore in Nieuwkuijk. Hier hebben wij alle vogelkooien opgebouwd staan. Je kunt de vogelkooien dan makkelijk vergelijken. Ook is het mogelijk om bij een eventuele aankoop de vogelkooi of voliere gelijk mee naar huis te nemen. Naast onze vogelkooien hebben wij ook alle speelstandaards opgebouwd staan en een wand vol vogelspeelgoed en vogelvoer.  

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl