Prijs
  1. -

papegaaien benodigdheden papegaai

STRONG Volieres

De meeste volieres zijn van het merk STRONG. Een STRONG voliere staat voor kwaliteit waarbij nauwlettend rekening is gehouden met je vogel. Zo gebruikt STRONG altijd een non toxic poedercoating welke super sterk en absoluut niet giftig is. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan de afwerking van de voliere, zodat je vogels er veilig in gehuisvest kunnen worden.

Enkele voordelen van een STRONG voliere:

  • Waarborgt de kwaliteit

  • Een zeer sterke niet-giftige poedercoating

  • Veilig en robuust hang- en sluitwerk

  • Stevige zwenkwielen

  • Stevige lasnaden

  • Duidelijke montage handleiding

Kies de juiste maat voliere?

Je bent op zoek naar de juiste maat voliere, maar waar moet je nu eigenlijk op letten? Het is erg belangrijk dat je vogels zich vrijuit kunnen bewegen. In de natuur hebben ze immers ook alle ruimte. Wij raden dan ook altijd aan te kijken naar het budget en de ruimte en daarop een zo groot mogelijke voliere aan te schaffen. Zijn de middelen er niet om een grote volierei aan te schaffen kijk dan goed naar de vogelsoort die je wilt houden. Wellicht kan er dan beter gekozen worden voor een kleinere vogelsoort.

Alle volieres bezorgd in heel Nederland en België

Alle volieres worden gratis bezorgd in heel Nederland. De volieres zijn direct leverbaar waardoor ze al binnen 1 werkdag thuis geleverd kunnen worden. Voor bezorging in Belgie komen er €4.95 verzendkosten bij ongeacht de grootte van de voliere. De levertijd voor Belgie bedraagt 1 tot 2 werkdagen. 


Moeite met het kiezen van het juiste model en maat voliere

Heb je toch moeite met het kiezen van de juiste voliere dan ben je altijd welkom in onze Megastore in Nieuwkuijk. Hier hebben wij alle volieres opgebouwd staan. Je kunt de volieres dan makkelijk vergelijken. Ook is het mogelijk om bij een eventuele aankoop de voliere gelijk mee naar huis te nemen. Naast onze volieres hebben wij ook alle vogelkooien opgebouwd staan en een wand vol vogelspeelgoed en vogelvoer.  

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl