Renske vers vlees hondenvoer

Een samengesteld hondenvoer van de allerbeste natuurlijke ingrediënten.

De belangrijkste ingrediënten in dit product zijn kip en lamspens. Ook volkoren rijst en groenten zijn toegevoegd om deze samengestelde natvoer mix compleet te maken. Renske vers vlees hondenvoer is verrijkt met glucosamine, chondrointine en Schotse zalmolie. Ook is het product rijk aan natuurlijke antioxydanten. De zuivere, verse natuurlijke ingrediënten zijn zacht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de belangrijke voedingstoffen in het hondenvoer.

Waar staat Renske vers vlees hondenvoer voor: 

• Vers vlees product
• Met glucosamine, chondroitine en zalmolie
• Met natuurlijk gemalen bot als grondstof voor calcium en fosfor
• Gemakkelijk voor thuis, onderweg en op vakantie. Het hoeft niet ingevroren te worden.

Wat bevat Renske vers vlees hondenvoer niet:

• Bevat geen kunstmatige antioxidanten, kleur, geur en/of smaakstoffen
• Bevat geen tarwegluten, E-nummer conserveringsmiddelen of GMO producten
• Bevat absoluut geen soja-, rund-, varkens-, pinda - of melkproducten!
• Bevat geen bijproducten van vlees

Is Renske natuurlijk hondenvoer volledig biologisch?

Renske natuurlijke diervoeding is 100% biologisch. De dieren leven onder natuurlijke omstandigheden in de nabije omgeving van de fabriek in Engeland. De kippen hebben mogelijkheid tot toegang naar buiten, worden volwassen en zijn aan de leg geweest. De vis is een oceaanvis en de zalm komt hoofdzakelijk uit Schotland. Ook de lammeren komen uit de omgeving van Dartmoor. De dieren groeien alle zonder antibiotica op.

Wat wordt er verstaan onder een natuurlijk product?

Alles wat door de natuur wordt voortgebracht en dus ook uit de natuur komt wordt verstaan onder natuurlijk. De natvoer producten bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten en bevat dus geen chemische kleur-, geur- en smaakstoffen. Ook zitten er geen chemische antioxidanten in.

Wat zijn de verschillen tussen Renske vers en diepvriesvlees?

De producten van Renske mogen als enige het woord "Vers" op de verpakking hebben staan, dit komt doordat het vlees binnen 3 uur na de slachting wordt verwerkt. Door dit snelle proces blijven er voldoende enzymen achter in het vlees om de verteerbaarheid optimaal te maken. Wanneer het langer duurt om het vlees te verwerken sterven de enzymen snel af waardoor de optimale verteerbaarheid minder wordt. Het gebeurt niet altijd dat diepvriesvlees meteen na de slachting wordt ingevroren maar bij Renske natvoer weet u het zeker. Ook ruikt het lekker fris: zoals het hoort! Doordat Renske vers vlees vacuüm verpakt is, kan het makkelijk worden opgeslagen zonder dat hiervoor een diepvries nodig is. Het probleem "ik ben vergeten het uit de diepvries te halen" of "ik heb niet genoeg ontdooid" is met Renske natvoer verleden tijd. Ook wanneer U op vakantie gaat is Renske vers vlees ideaal omdat u de maaltijden dan ook niet hoeft te ontdooien.


Filter