Productnr: 8025

- Inhoud: 200 gram

Lees meer
€ 3,70
EUR 3.7
OF

Op voorraad

Levering 1-2 werkdagen
Productbeschrijving
3 redenen om bij De Huisdiersuper.be te kopen
 • Levering binnen 1 à 2 werkdagen en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
 • Lage verzendkosten. Voor maar €4,95 wordt uw bestelling aan huis geleverd.
 • De merken die wij leveren zijn van gerenommeerde A fabrikanten.

Spiervlees 
- Inhoud: 200 gram

 • Vragen over dit product

Bel 073 - 879 54 09 of vul het contactformulier in. Onze medewerkers van de klantenservice staan graag voor je klaar. Ook voor advies en algemene vragen! Het product liever eerst even zien? Geen probleem! Kom gerust even langs in onze 2500m2 winkel in Nieuwkuijk!

 • 1.    Eenvoudig barfen met K9 Natural
 • 2.    K9 Natural - meer over verse kauwbotten
 • 3.    K9 Natural - de optimale voeding voor uw hond
 • 4.    Kauwbehoefte
 • Een evenwichtige voeding is het allerbelangrijkste voor de gezondheid van uw hond. Echter het menselijke eetpatroon is de afgelopen decennia drastisch veranderd. Gekenmerkt door fast food, kolossale supermarkten met schappen vol blik en diepgevroren levensmiddelen, schijnt de mens tegenwoordig voor een snelle, gemakkelijke en vooral goedkope manier te kiezen om in zijn dagelijkse eetbehoeften te voorzien.

  k9natural k9 natural barfen honden

  Dit geldt vaak ook voor het aankopen van voeding voor huisdieren. Het liefst wordt er blikvoer of droogvoer in zakken gekocht, dat meestal tegen zeer gunstige prijzen wordt aangeboden. Soms weet men niet eens precies wat er eigenlijk in zit. Voeding is net als bij mensen enorm belangrijk voor de gezondheid van uw hond. Niet alle honden reageren hetzelfde op bepaalde stoffen. Het is daarom van belang de juiste voeding voor uw hond te kiezen.

  Omdat ziektes en allergieën steeds veranderen zijn veel dierenartsen, fokkers en hondenbezitters op zoek naar verschillende alternatieven om de oprukkende ziektes te voorkomen. Een juist dieet speelt daarbij een essentiële rol. Een evenwichtige voeding is het allerbelangrijkste voor de gezondheid van uw hond.


  Wat is BARFEN?

  BARFEN is een term dat staat voor het voeren van honden met rauw vers voedsel. Letterlijk betekent het in het Engels: Born Again Raw Feeders (mensen die opnieuw begonnen zijn met het voeren van rauw en vers vlees) of ook wel Bones And Raw Foods (botten en rauw voedsel).

  Later werd dan nog de uitleg, Biologically Appropiate Raw feed (biologisch geschikte rauwe voeding) toegevoegd. De term BARF betekent dus een biologisch natuurlijk voer dat door de hondenbezitters zelf wordt samengesteld uit verse rauwe ingrediënten en waarbij scherp wordt gelet hoe een wolf, de hond zijn naaste familie, zich in de vrije natuur voedt

  Wat is Kant en Klaar voer?

  Het grootste gedeelte van dit voer bestaat uit chemicaliën, conserveringsmiddelen en toevoegingen, zoals graan of rijst. Wij vinden echter dat deze toevoegingen absoluut niet geschikt zijn voor een natuurlijke voeding. Een wolf of een in het wild levende hond zou toch ook niet uit zichzelf tarwe of soortgelijk voedsel eten?! Een ander probleem is dat men de herkomst en de kwaliteit van de ingrediënten niet kan nagaan, en dus ook niet kan weten hoe de samenstelling van de vitaminen, enzymen, aminozuren en essentiële vetzuren veranderen door de verhitting tijdens het fabricageproces.

  hond wolf carnivoren carnivoorDe hond is een echte vleeseter!

  De hond behoort evenals de wolf tot de carnivoren, alhoewel de wolf eigenlijk niet een pure vleeseter is. Behalve zijn prooi eet hij ook vruchten, bessen, grassoorten en de uitwerpselen van herbivoren. Tot zijn prooi behoort voornamelijk groot wild dat hij, met uitzondering van de grote botten, bijna in zijn geheel verorbert. Door het eten van het gehele dier krijgt de wolf alle voedingsstoffen binnen die voor hem van levensbelang zijn, te weten: eiwitten, vetten, mineralen, vitaminen, enzymen en vezels. Het hondengebit heeft sterke hoektanden om zijn prooi te grijpen en maaltanden met scherpe kanten om het vlees en de botten door te kunnen bijten. De maag van de hond is in vergelijking met die van de herbivoren erg groot. De productie van de spijsvertering sappen bij de hond wordt gestimuleerd door het vlees. De darm van de hond is daarentegen erg kort vergeleken met de herbivoren. Hij heeft slechts 24 uur nodig om vlees en bot volledig te verteren. Herbivoren hebben voor hun vertering wel 4 tot 5 dagen nodig. Al deze feiten hebben ervoor gezorgd dat wij K9Natural ontwikkeld hebben: een voeding die zo dicht mogelijk bij de natuur staat zonder kunstmatige toevoegingen. Niet alleen de ingrediënten, maar ook het bereidingsproces is van essentieel belang. Bij K9Natural hebben wij bewust gekozen, in tegenstelling tot vele andere voeren, om de ingrediënten niet te koken tijdens de bereiding. Het koken van ingrediënten zorgt er namelijk voor dat vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren worden beschadigd of zelfs totaal worden verwoest, waardoor uw hond zijn dagelijks benodigde, belangrijke voedingsbestanddelen niet binnen krijgt.

  Eenvoudig BARFEN

  Helaas is het niet gemakkelijk om consequent volgens het Barfen systeem te voeren. Het voeren van rauw vlees en bloederige beenderen schrikt vele hondenbezitters af. K9-Natural daarentegen is door zijn proces van vriesdrogen veel langer houdbaar als het rauwe vlees van de slager en staat voor een kwaliteit gelijk aan consumptievlees, omdat het product niet uit minderwaardig slachtafval bestaat. Het is perfect geproportioneerd en verpakt waardoor u het overal mee naar toe kan nemen. Zo kunt u dus uw hond onderweg en op vakantie altijd een gezonde passende voeding bieden.


  K9Natural voeding honden, pups of senioren

 •  

  K9 Natural - meer over verse kauwbotten!

  Botten zijn het meest omstreden en gevreesde deel van een rauw vers voederschema, hetgeen echter ongegrond is.

  Er zijn veel misvattingen en mythes over het geven van botten aan honden en we zouden u willen aanmoedigen om dit naast u neer te leggen en uw hond te laten genieten van echte verse rauwe botten.

  Stel uzelf de vraag: Hoe hebben honden en al hun wilde voorouders, zoals wolven, vossen en coyotes in de loop van duizenden jaren kunnen overleven,terwijl hun voeding hoofdzakelijk uit deze vlezige botten bestond?

  Het antwoord is eenvoudig: de kiezen van de honden zijn er voor gemaakt om op de botten te kauwen en deze op te eten. Hun sterke tanden en kiezen breken de botten in kleine delen en het maagzuur verkleint ze verder en maakt ze week en buigzaam. Zij zijn dan makkelijk te verteren terwijl het lichaam hieruit calcium en mineralen absorbeert die van levensbelang zijn. Het is erg belangrijk stil te staan bij het feit, dat er altijd risico’s in het leven blijven bestaan . Toch kunnen risico’s worden geminimaliseerd door eenvoudige en beschermende maatregelen. Neem altijd rauwe verse botten, laat deze niet meerdere dagen in de zon liggen(daar worden ze broos en breekbaar van), en neem het bot weg zodra u denkt dat uw hond met het bot klaar is.

   

  De voordelen van verse kauwbenen
  Het kauwen op een bot is voor de hond een instinctieve en stimulerende activiteit.

  Het leidt de hond af en voortkomt dat hij gaat kauwen op andere voorwerpen die daar niet voor bedoeld zijn, zoals meubels, afstandsbedieningen, schoenen etc.

  Bij het kauwen komt ook nog endorfine vrij, hetgeen de hond een behaaglijk gevoel geeft. Het regelmatig kauwen op botten en daardoor de consumptie van calcium kan helpen tandplak, tandvleesontsteking en verlies van tanden te voorkomen en helpt de beenderen van uw hond te versterken.

  Als u uw hond regelmatig botten zou geven, dan zou hij nooit veterinaire behandelingen nodig hebben voor het reinigen of andere aandoeningen aan zijn gebit.. Een vers kauwbeen past daarom precies in het voedingspatroon van uw hond en daarnaast sluit het ook volledig aan bij het verlangen van hem om te kauwen.

  Let wel op: laat uw hond nooit alleen als hij een kauwbeen heeft. Zorg dat hij altijd onder toezicht staat!

   

  Als u een rauw bot zou verhitten wordt het broos en splinterig. Altijd rauw, nooit gekookt!
  Als u een rauw bot zou verhitten wordt het broos en splinterig. Dompelt u hem daarentegen in een zuur dan wordt hij week en buigzaam. Met deze wetenschap is het dus duidelijk dat een gekookt been de buik en darmen van de hond kan beschadigen. Een vers rauw bot daarentegen wordt in verbinding met maagzuur week en past zich volledig aan, aan de maag en darmen. Dan is deze makkelijk op natuurlijke manier te verteren.

  Kauwbenen die wij aanbevelen.
  Als uw hond geen botten gewend is, begin dan met botten die zacht zijn en zo groot dat hij ze niet in een keer in kan slikken. Voor kleine honden zijn kippennekken erg geschikt, voor grotere honden kipkarkassen of andere gevogeltekarkassen. U mag ook de botten in eerste instantie stukslaan met een hamer (bot even in plastic verpakken).

  Weet u zeker dat uw hond rustig gaat liggen kauwen op een bot dan kunt u grotere botten gaan geven: geiten- of lamsribben of -nekken, haas-, konijn-, eendenkarkassen of hele kippen, eenden, fazanten, duiven etc.

  Geef geen varkensvlees of –botten. Die kunnen een virus bevatten dat dodelijk is voor honden en katten.

  Geen “dragende” botten geven, dat zijn botten van poten van grote dieren als schapen, kalveren, koeien. Dus ook geen mergpijpen. Deze botten zijn veel te hard en kunnen verstoppingen veroorzaken of tanden doen breken. Voor de meeste honden zullen koeienbotten veel te groot en te hard zijn.

  Voor goede botten kunt u het beste even zoeken op Internet onder het zoekwoord “barf”.

  Tip: voor u een bot geeft is het aan te bevelen het overtollige vet eraf te snijden.

   

  Alle honden, inclusief puppies hebben kauwbenen nodig. De hoeveelheid hangt af van de leeftijd van uw viervoeter.Puppies en kauwbenen
  Alle honden, inclusief puppies hebben kauwbenen nodig. De hoeveelheid hangt af van de leeftijd van uw viervoeter.

  Opgroeiende kinderen hebben meer calcium nodig als volwassenen. Echt oudere mensen hebben ook weer meer calcium nodig(oudere honden dus ook).

  Alhoewel K9Natural een zekere hoeveelheid calcium bevat in de vorm van fijngemalen botten,hebben alle honden, inclusief puppies, kauwbenen nodig voor een gezond tandvlees, gezonde tanden en kiezen en kaakspieren.

   
 •  

  K9 Natural - de optimale voeding voor uw hond!

   

  Gebaseerd op de eetgewoontes van de Noord-Amerikaanse wolf, is K9Natural dusdanig samengesteld, dat het heel erg dicht bij de natuurlijke voeding komt die de wolf in de vrije natuur tot zijn beschikking heeft.Als u K9Natural voert zult u versteld staan hoe lekker uw hond het gaat vinden! Gebaseerd op de eetgewoontes van de Noord-Amerikaanse wolf, is K9Natural dusdanig samengesteld, dat het heel erg dicht bij de natuurlijke voeding komt die de wolf in de vrije natuur tot zijn beschikking heeft.

  K9Natural is ontwikkeld om de eetgewoontes van de wolf zo goed mogelijk te benaderen, want het DNA van onze huishond verschilt maar 0,2% met het DNA van de in het wild levende wolf. Het DNA van een Coyote, naaste familie van de wolf, onderscheidt zich maar met 4%.

  Tegenwoordige worden de meeste commercieel bereide hondenvoeders gekookt of bevatten grote hoeveelheden toevoegingen zoals graan,rijst of aardappelen. Volgens ons komt dat niet overeen met het natuurlijke eetgedrag van de hond, zoals dat door de natuur bedoeld is.

  De twee belangrijkste hoofdredenen hiervoor zijn:

   

  1. Allereerst is koken onnodig en zelfs schadelijk, omdat daarbij de essentiële ingrediënten zoals vitaminen, mineralen, eiwitten en vele andere nuttige bouwstenen in hun effectiviteit worden verminderd of zelfs geheel verloren gaan.

   

  2. Ten tweede, honden zijn vleeseters en eten normaal gesproken geen granen of graanproducten (dit verklaart heel vaak bepaalde allergieën bij honden). Als men dit eenvoudige principe van de natuur begrijpt alsmede de fysiologie van de hond, is het geven van vers vlees en verse ingrediënten logisch. Bij het overgaan op het voeren van K9Natural zal men snel vaststellen hoe de hond ervan opknapt.

  Ons motto is: voer uw hond volgens het oorspronkelijke recept van de natuur

  De hierboven genoemde redenen waren doorslaggevend om voor K9Natural uitsluitend vers rauw vlees te gebruiken: zonder granen of andere toevoegingen die niet in de natuur gegeten worden. Het doel was een voer te creëren dat zo dicht mogelijk aan zou sluiten bij de natuurlijke eetgewoontes van uw hond. Dit alles zonder toevoeging van niet-natuurlijke ingrediënten, maar door een combinatie van afgepaste natuurlijke verse grondstoffen in de juiste maatverhouding en van de beste kwaliteit. Het duurde 15 jaar voordat wij K9 in zijn huidige vorm ontwikkeld hadden. Wij hebben gedurende die tijd het productieproces steeds verder ontwikkeld.

   

  Daarmee hebben wij onze filosofie in daden kunnen omzetten. Wij doen geen compromissen als het gaat om de hoogste kwaliteit en een eersteklas samenstelling. Onze belofte is dan ook: uw hond zal daarvan profiteren!

   

  K9Natural is een voer dat aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. In het bijzonder vanwege het speciale fabricageproces. Wij gebruiken slechts die hoogwaardige grondstoffen, die ons door de natuur geboden worden en die garant staan voor een natuurlijke voeding van uw hond.

  Voorbeelden van ingrediënten die voor K9 Natural voer worden gebruikt:
  Vlees, bloed, botten, seizonesgebonden groenten en fruit, hart, lever, nieren, groene pens, eieren, knoflook en levertraan

   

  De voordelen van BARFEN met K9Natural:

  Wilt u weten waarom botten behoren tot de natuurlijke voeding van de hond?Wilt u weten waarom botten behoren tot de natuurlijke voeding van de hond?

  Er zijn enige vooroordelen betreffende het geven van botten aan uw hond. Klik hier en vorm uw eigen mening of botten gezond zouden zijn voor uw hond.

  Alle ingrediënten voldoen aan de kwaliteitsnorm van het menselijk voedsel en komen van Nieuw-Zeelandse landbouwbedrijven, met uitzondering van de levertraan. Deze wordt geproduceerd in Noorwegen.

  Het bereidingsproces is simpel: De ingrediënten worden zorgvuldig gevriesdroogd, zodat de belangrijkste bestanddelen in zijn geheel bewaard blijven. Door deze buitengewone productiewijze garandeert K9Natural de versheid en het volledige behoud van de voedingsstoffen tot het moment van voeren. Onze gevriesdroogde producten behoeven geen koeling, zodat u K9 Natural ook prima kunt gebruiken als u onderweg bent!

   

  Voeg gewoon warm water toe (niet warmer dan 37 ° C) en u heeft een uitgebalanceerd, makkelijk te bereiden maaltijd van vers vlees voor uw hond. Zodra u aan het gevriesdroogde voedsel K9 Natural de vereiste hoeveelheid water heeft toegevoegd, krijgen de ingrediënten vanzelf weer hun natuurlijke voedingswaarde.

  K9 Natural is de meest eenvoudige manier om uw hond van een uitgebalaceerde maaltijd van vers vlees te voorzien


 • Een hond heeft van nature een grote kauwbehoefte. Het is daarom dan ook verstandig daar gehoor aan te geven door middel van een kauwbot op zijn tijd.

  Het kauwen geeft je hond een voldaan gevoel en is gelijk ook een goede oefening voor de kaak, nek- en rugspieren. Daarbij draagt het ook bij aan een gezond gebit zonder tandsteen en tandplak.

  Hondensnacks | ook voor de gezonde tussendoortjes

Klantenbeoordelingen

Voor dit product zijn er nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf uw eigen beoordeling

Schrijf een beoordeling over Spiervlees

Algemeen