Petsafe Kattenluiken | De specialist in kattenluiken

Staywell en Petsafe Kattenluiken

De gemakken van een kattenluik


Met een kattenluik geeft u uw huisdier meer vrijheid en u als verzorger zichzelf meer gemoedsrust. De kat is van oorsprong een roofdier en heeft vaak de natuurlijke drang om te jagen en te struinen. Het constant vragen van uw kat om de deur open en dicht te doen, op de meest ongelegen tijdstippen, zal u veel moeite en tijd besparen bij het gebruik van een kattenluik.

Het gevoel van 24 uur vrijheid per dag zal uw kat een gelukkiger en voldaan gevoel geven.  Wij leveren een brede selectie kattenluiken in alle soorten en maten. Ons assortiment Petsafe® en Staywell® bestaat uit kattenluiken met microchip, magnetische kattenluiken en kattenluiken die handmatig te bedienen zijn.

Welke verschillende kattenluiken bestaan er 

Een kattenluik is een doorgang in de deur die sluit met een klepje of flap. In veel kattenluiken van tegenwoordig zit een chip herkenning zodat het kattenluik alleen de juiste kat het huis in laat en geen wild vreemde katten er ongenodigd binnenkomen.

Een halsband is hier niet meer nodig doordat het werkt op een identificatie chip, en zo alleen de eigen kat binnenlaat. Ook zijn veel kattenluiken voorzien met een stevig slot. Kattenluiken zijn er in verschillende soorten en maten, en zijn geschikt voor vrijwel elke deur en gemaakt van weerbestendig materiaal.

Welk model kattenluik is geschikt voor mij? 

Niet alle kattenluiken zijn geschikt voor iedere deur, dit komt door de verschillende soorten materialen waarvan de deuren zijn gemaakt. Bijvoorbeeld een glazen of houten deur vereist een ander model kattenluik.  Het materiaal van de deur of muur is afhankelijk van het type kattenluik dat uiteindelijk te plaatsen is. Bij glazen deuren is het aangeraden het kattenluik te laten plaatsen door een specialist of door de fabrikant zelf.

 

Filter