tuggo hondenspeelgoed, tuggo hondenspeelgoed, tuggo hondenspeeltjes, tuggo hond speelgoed, tuggo hond speeltjes, tuggo dog toy, tuggo dog toys

Tuggo Hondenspeelgoed - Duurzaam en onweerstaanbaar

Ook geschikt voor de echte slopers

Tuggo is onverwoestbaar hondenspeelgoed dat geen enkele hond kan weerstaan. Door de verschillende afmetingen van de ballen en kegels is het speelgoed geschikt voor elk hondenras. Het Tuggo hondenspeelgoed is uitgebreid getest in verschillende dierentuinen door tijgers, beren en apen. Resultaat: bijtbestendig, veilig en praktisch niet kapot te krijgen.

Tuggo hondenspeelgoed is eenvoudig te vullen met water, zand of steentjes door middel van een sterk en afsluitbare schroefdop. Door het vullen van het Tuggo hondenspeelgoed kan je de weerstand naar wens verhogen. Dit zorgt voor de perfecte workout van je hond.

Het regelmatig spelen met de Tuggo Dog Toy houdt je hond in goede conditie en gezondheid en zorgt voor uren speelplezier. Daarbij gaat het veel langer mee dan het conventionele hondenspeelgoed

Waarom Tuggo

Tuggo is oersterk, bijt proof en vervaardigd uit de beste materialen. Niet voor niets is dit unieke materiaal dan ook door Tuggo gepatenteerd. Dit product wordt dan ook alleen verkocht met het originele Tuggo logo.

Wat maakt Tuggo nog meer uniek

Je kan het gewicht van de ballen en kegels aanpassen door deze te vullen met water, zand of stenen. Vul je ze met water of zand dan zorgt het klotsende geluid en de wisselende weerstand voor extra speelplezier en vraagt dit ook een behoorlijke inspanning van je hond. Vul je de ballen en kegels met steentjes dan krijg je een leuk rateleffect waarmee de interesse van je hond alleen maar verder wordt opgewekt. Gebruik je geen inhoud dan blijft het Tuggo hondenspeelgoed ook drijven.

Wissel je zand, water en steentjes af dan zorg je continu voor een nieuwe uitdaging!

Tug-Of-War Style

Alle ballen van Tuggo zijn voorzien van een sterk speeltouw. Het hangen en trekken aan een touw of stok is namelijk iets wat honden graag doen. Elke hondenliefhebber zal dat wel herkennen. Door het bevestigde touw dat door het hart van de bal gaat kan er aan beide zijden naar hartenlust worden getrokken aan het speeltouw, wat geweldig is voor een of meerdere honden tegelijk. Uiteraard is dit ook leuk om samen met je hond te doen. Zo krijgen jullie allebei de perfecte workout!

Tuggo Dog Toy is uitgebreid en langdurig getest in verschillende dierentuinen bij tijgers, beren en apen op bijtbestendigheid en duurzaamheid.
Tuggo Dog Toy is uitgebreid en langdurig getest in verschillende dierentuinen bij tijgers, beren en apen op bijtbestendigheid en duurzaamheid.
Tuggo Dog Toy - onverwoestbaar hondenspeelgoed

Filter