tuggo teeny tiny, tuggo mini, tuggo mini ball, tuggo ball, tuggo ball, tuggo bal, tuggo speelbal

Tuggo - De enige "echte" oersterke speelbal

Geen betere speelbal dan de Tuggo Ball

De Tuggo ball is een oersterke speelbal die geen enkele hond kan weerstaan. Door het midden van de speelbal loopt een stevig touw. De knopen aan beide uiteinde van het speeltouw maakt de bal perfect voor het spelen van meerdere honden tegelijkertijd.

Via de lekvrije verzonken schroefplug kun je zo veel water, zand of steentjes toe voegen aan de bal als je wilt. Ga je gang en experimenteer. Je zult snel ontdekken wat voor jouw hond het beste gewicht of weerstand is om het ultieme speelplezier te ervaren. Het regelmatig spelen met de Tuggo speelbal houdt je hond fris en in optimale conditie.

De unieke combinatie van het klotsende geluid van water en de weerstand van het gewicht houdt de aandacht van je hond vele malen langer vast dan elke ander verkrijgbaar hondenspeelgoed. De Tuggo bal is praktisch niet kapot te krijgen en zorgt voor vele uren non-stop speelplezier. Bekijk de video hieronder.De Tuggo Bal is er in drie verschillende afmetingen zodat er voor iedere hond een geschikte maat is.

- De Tuggo Teeny Tiny van 4 Inch (ruim 10cm.) is geschikt voor pups en kleine hondenrassen en te vullen tot een gewicht van 680gram.

- De Tuggo Mini van 7 Inch (ruim 17cm.) is geschikt voor de middelgrote tot grote honden en te vullen tot een gewicht van 2.27kg

- De Tuggo Bal van 10 Inch (ruim 25cm.) is geschikt voor de middelgrote tot grote honden en te vullen tot een gewicht van 8kg.

Bijtbestendig

De Tuggo Ballen zijn bijtbestendig, oersterk, zeer duurzaam en nauwelijks kapot te krijgen. Succesvol getest in dierentuinen op bijt-en speelgedrag door tijgers, beren en apen.

Uniek

Tuggo is oersterk, bijt proof en vervaardigd uit de beste materialen. Niet voor niets is dit unieke materiaal dan ook door Tuggo gepatenteerd. Dit product wordt dan ook alleen verkocht met het originele Tuggo logo.

Tug-Of-War Style

Elke hondenliefhebber zal het herkennen, hangen of trekken aan een stok of touw. Aan beide zijden kan er naar hartelust worden getrokken aan het speeltouw, wat geweldig is voor een of meerdere honden tegelijk.

Aanpasbaar

Je kan het gewicht van de speeltjes aanpassen door deze te vullen met zand, water of steentjes. De unieke combinatie van het geluid van klotsend water, ratelende steentjes en de wisselende weerstand houdt de aandacht van je hond vele malen langer vast dan elk ander hondenspeeltje.


Tuggo middelste afbeelding

Tuggo onderste afbeelding
Filter