Voliere R9 Links Voldux

Afmeting: 289x200x190cm

Deze volière wordt handgemaakt door gespecialiseerde vakmannen van Voldux die zorgen voor een perfect resultaat. Heeft u interesse in een verblijf die 10 tot 15 jaar mee gaat?Dan is een Voldux verblij... Toon meer
1.969,00

6-10 werkdagen

Zet op verlanglijst
  • Lage verzendkosten. Voor maar €4.95 wordt uw bestelling aan huis geleverd.
  • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
  • Behulpzaam en deskundig advies
  • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

Volière R9 Links Voldux
- Nachthok/sluis compleet in elkaar, vlucht in panelen
- Eenvoudig zelf te monteren

Deze volière wordt handgemaakt door gespecialiseerde vakmannen van Voldux die zorgen voor een perfect resultaat. Heeft u interesse in een verblijf die 10 tot 15 jaar mee gaat?
Dan is een Voldux verblijf voor u de juiste keus


De volière wordt volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit maakt het hok onderhoudsvrij en zeer geschikt voor buiten.
Er is bij dit verblijf gekozen voor gaas van 19 x 19 x 1,45 mm. Aan de linkerkant bevindt zich een de deur van de sluis, in de sluit zit een plateau met daarin een twee-baks voedersysteem. Hierdoor kunnen de vogels zonder ontsnappingsgevaar gevoerd worden.

Dit prachtige dierenverblijf zal een aanwinst voor uw tuin zijn!
Het nachthok/sluis wordt compleet in elkaar bij u geleverd, de ren wordt in panelen geleverd. Alle benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd.

 

Specificaties

  • Hoogwaardige volière voor vogels
  • Handgemaakt 
  • Onderhoudsvrij
  • Levensduur van 10 - 15 jaar
  • Ruim nachthok met voederbaksysteem

Belangrijke informatie

Deze volière wordt deels gemonteerd geleverd. Dit houdt in dat het nachthok al gemonteerd is en de vlucht in panelen geleverd wordt. De volière wordt geleverd door een aparte koerierdienst van Voldux. Voldux neemt hiervoor contact met u op en zal zorg dragen voor een levering binnen 6 werkdagen. Dit geldt voor zowel Nederland als Belgie. Op moment van levering is het noodzaak dat er hulp aanwezig is. Door het gewicht van de volière kan de volière niet alleen door de koerier verplaatst worden. De volière wordt verplaatst middels karretjes en indien er naar de exacte plek gereden kan worden zonder obstakels en over een verharde weg zal de koerier hierbij ondersteunen.

Klantervaringen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.