Welkom op DeHuisdiersuper.be

Welkom op DeHuisdiersuper.be

Voorliefde voor dieren

De Huisdiersuper is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Belgie en Nederland. Al ruim 10 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien, pluimvee en ruitersport.

Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhoudingAllerbeste prijs en kwaliteit verhouding

Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.

Winkel met 2500m2 voordeel voor je huisdier

Naast ons online aanbod beschikken wij ook over een zeer ruime winkel van maar liefst 2500m2 groot. Hier kunt u ons gehele assortiment bekijken tijdens onze openingstijden. Denk hierbij aan een speciale ruimte met alleen maar opgebouwde krabpalen, een papegaaienparadijs met al onze papegaaienkooien en speelgoed, een afdeling speciaal gericht op alle konijnenhokken en kippenhokken en natuurlijk niet te vergeten het gehele assortiment voor hond en kat inclusief vriezers voor vers vlees. Ook hiervoor geldt dat er altijd een vakbekwame medewerker voor u beschikbaar voor indien gewenst advies op maat.

Kortom: De Huisdiersuper.be staat voor kwaliteit, snelheid, vakbekwaamheid en professionaliteit!


Bekijk ook eens onze Facebookpagina voor de actuele acties en updates over nieuwe producten.