DeHuisdiersuper.nl - De grootste dierenspeciaalzaak uit de regio

Welkom in onze winkel in Nieuwkuijk

10.000+ dierenbenodigdheden op 2500m2: voor ieder wat wils


De Huisdiersuper is al meer dan 10 jaar dé online dierenwinkel van Nederland en België. Sinds januari van dit jaar is daar ook nog een 2500m2 dierenspeciaalzaak in Nieuwkuijk aan toegevoegd waar al onze artikelen te bezichtigen zijn en ook direct kunnen worden afgerekend. Met deze stap is de grootste dierenspeciaalzaak van regio Brabant een feit geworden! 

Gigantisch assortiment 

Net als op de website beschikt de winkel over een enorm breed assortiment huisdierbenodigdheden voor zowel hond, kat, knaagdier, vogel, pluimvee als voor paard en ruiter. Elk dier heeft zijn eigen plaats in de winkel gekregen om de ruime keuze zo overzichtelijk mogelijk te houden. Buiten het assortiment op de website vind je ook vele leuke acties, producten en gadgets die alleen in de winkel te verkrijgen zijn. 

BARF en KVV 

Zoals je gewend bent bij De Huisdiersuper staat gezondheid en diervriendelijkheid hoog in het vaandel. Om die reden is er ook een complete aparte sectie ingericht met gezonde voeding voor hond en kat. In de vriezers vind je gezonde voeding van de bekende merken zoals Carnivoer, Duck, Prince, Farm Food fresh, Barfmenu (Tinlo), Tamro, Energique en nog veel meer. Naast deze heerlijke gezonde voeding is er ook veel aandacht besteed aan de gezonde tussendoortjes en light snacks. Vissnacks, kippennekken, zalmolie, schapenvet en lamsoren zijn enkele voorbeelden van de tientallen mogelijkheden op het gebied van gezonde en verstandige voeding. Natuurlijk geven wij ook graag een persoonlijk advies om de voeding zo goed mogelijk af te stemmen op je huisdier! 

Papegaaienwereld 

De Huisdiersuper staat al jaren bekend om zijn kwaliteitskooien van het merk STRONG. Deze papegaaienkooien staan inmiddels bij vele duizenden mensen in huis en beschikken over een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij het gehele assortiment papegaaienkooien opgebouwd in onze winkel zodat je in alle rust, en onder het genot van een kopje koffie de juiste keuzes kunt maken. Natuurlijk is ook al het papegaaienspeelgoed in de winkel de bewonderen.

Krabpalen expo 

Herken je dit: op zoek naar een krabpaal en dan staan er 3 of 4 stuks opgebouwd! Bij De Huisdiersuper niet! Wij geven je graag de keuze en zorgen ervoor dat er minimaal 50 krabpalen staan opgebouwd. Zo kun je een goede keuze maken, jezelf goed laten adviseren, en lekker op je gemak rondneuzen. Vind je de krabpaal die bij jou en je kat past? Dan kun je deze direct meenemen en in de winkel afrekenen. 

De konijnen- en kippenhokken tuin 

Een veel gehoorde opmerking is dat een konijnenhok of kippenhok er in het echt toch anders uitziet als op het plaatje. Hij is groter, kleiner, of oogt in het echt net even wat beter. Ook hiervoor hebben wij een heel deel van de winkel ingericht. Een ruime keuze van kippen- en konijnenhokken in verschillende kleuren en maatvoeringen. Hier kun je zorgvuldig je keuze maken en natuurlijk direct meenemen! 

De grootste dierenspeciaalzaak in regio Brabant 

Nergens vind je een dierenspeciaalzaak met zoveel keuze aan accessoires en leuke artikelen voor je huisdier. We nodigen je graag uit om een keertje langs te komen. Je hoeft geen aparte afspraak te maken maar kunt gewoon tijdens onze openingstijden spontaan binnenlopen. Kortom, het is een gewone winkel waar je alles op je gemak kunt bekijken, direct kunt meenemen maar waar je ook profiteert van dezelfde lage prijzen als op onze website. En vergeet vooral niet onze vriendelijke medewerkers die je graag onder het genot van een kopje koffie, advies op maat kunnen geven. 

We zien je graag in Nieuwkuijk. Tot snel! 

Team De Huisdiersuper.nl
Beste klantenservice | Bel ons: 073-8795409 | 2500m2 winkelplezier voor uw huisdier bij De Huisdiersuper.nl